skip to Main Content

Topservice voor uw zakelijk vervoer Nijmegen

Door onze jarenlange ervaring is Taxi Nijmegen TCN inmiddels uitgegroeid tot de meest service gerichte aanbieder van taxidiensten in Nijmegen en omgeving. Dagelijks verzorgen wij niet alleen privé taxi vervoer, maar ook professioneel zakelijk vervoer. Kom goed voor de dag voor uw relatie en maak gebruik van onze luxueuze wagenpark en voor grotere groepen tot 8 personen luxe taxi busjes. Wilt u meer informatie voor onze dienstverlening? Bekijk hieronder meer over onze zakelijke dienstverlening of bel direct via  024-3660044

Daarom kiest u Taxi Nijmegen TCN voor uw zakelijk vervoer Nijmegen

Zoekt u in Nijmegen een servicegericht taxibedrijf dat kan zorgen voor uw zakelijke vervoer? Taxi Nijmegen TCN voorziet u van een comfortabel taxivervoer in een van onze luxe auto’s en luxe taxi busjes, zodat u onderweg van/ naar uw bestemming kunt doorwerken of de drukte even voorbij laten gaan. Wij bieden u zakelijk vervoer Nijmegen op maat voor u en uw relaties dat tot in detail geregeld is. Congres, vergadering, lunch of vervoer naar de luchthaven? Ons taxibedrijf regelt het allemaal voor u en uw bedrijf.

Uw voordelen op een rij:

24/7 service
Luxe wagenpark
Klantvriendelijk & servicegericht
Comfortabel vervoer
Scherp geprijsd luchthavenvervoer
Groepsvervoer tot in detail geregeld
Stipt op tijd
Directie & VIP service
Rekening op factuur
Taxivervoer op maat

24 uurs zakelijke service

Ook voor uw zakelijk ritten staan wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag, ’s nacht en overdag voor uw klaar.
Wij brengen u bijvoorbeeld naar het vliegveld en halen u weer netjes op de afgesproken tijdstip weer op, ongeacht het tijdstip.

Congres, afspraak of zakenreis

Heeft u een congres, vergadering, speciale gelegenheid of gaat u op zakenreis? Dan wilt u natuurlijk op een comfortabele manier naar uw bestemming gebracht worden. Onze uitstekende service op het gebied van zakelijk vervoer sluit dan ook naadloos aan op de behoeften die u zakelijk gezien zult hebben. De mogelijkheid om in alle rust nog even te werken, telefoontjes plegen. Wellicht juist even ontspannen om u voor te bereiden op een afspraak. Onze representatieve chauffeurs zijn altijd zakelijk gekleed, discreet en hechten grote waarde aan het verlenen van service. Heeft u afspraken op meerdere locaties? Geen probleem, wij staan de hele dag aan uw zijde om uw vervoer van A naar B en vice versa te regelen.

Over ons taxibedrijf in Nijmegen

Taxi Nijmegen TCN is een taxibedrijf met jaren ervaring in de taxibranche. Wij kennen de klappen van de zweep, waardoor wij precies weten in te spelen op uw behoeften. Bij het vervoer voor zakenmensen gaat het net om dat beetje extra. Flexibiliteit, kwaliteit en service staan bij onze chauffeurs dan ook hoog in het vaandel. Bespreek dan ook gerust met ons de mogelijkheden. Taxiservice is maatwerk en wij vinden de geschikte oplossing voor uw vervoer.

De zakelijke voordelen voor u op een rij

Graag zetten wij voor u op een rij waarom u zakelijk gezien een uitstekende keuze maakt met zakelijk vervoer Nijmegen uitgevoerd in onze luxe wagens:

  • Representatieve taxi chauffeurs
  • Dag en nacht beschikbaar
  • Kwaliteit in maatwerk taxiservice
  • Flexibiliteit
  • Luxe wagens
  • Luchthaven service in Nederland, België en Duitsland

Meer informatie over onze zakelijke dienstverlening in en rond Nijmegen?

Zakelijk vervoer is vaak maatwerk. Wellicht heeft u speciale wensen of wilt u goed voor de dag komen voor uw relaties. Wij denken graag met u mee. Neem contact op met Taxi Nijmegen TCN via  024-3660044 voor al uw vragen, prijsopgave of een vrijblijvende offerte voor het zakelijke vervoer Nijmegen. Tevens is het mogelijk om op rekening te kunnen rijden.

Zakelijk vervoer Nijmegen

Back To Top
024-3660044