skip to Main Content

Reserveer nu uw taxi naar Weeze airport!

Voor uw taxi naar Weeze airport tegen een vaste, eerlijke prijs belt u in Nijmegen en omstreken Taxi Nijmegen TCN! Of het nu om een zakenreis of een heerlijke vakantie gaat; als u vanaf vliegveld Weeze vliegt, staan wij klaar met onze hoge kwaliteit luchthavenvervoer. Taxi Nijmegen TCN hanteert voor het luchthavenvervoer van en naar Weeze airport altijd vaste, eerlijke tarieven zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Heeft u een taxi naar Weeze nodig? Reserveer dan nu bij Taxi Nijmegen TCN. Goede reis

Tarieven luchthavenvervoer 2023

Nachttarief 00:00 - 06:30 uur + €25,- per rit.

1 t/m 4 personen

Schiphol € 175,-
Eindhoven € 119,-
Weeze € 100,-
Düsseldorf € 175,-
Dortmund € 219,-
Maastricht € 175,-
Rotterdam € 175,-
Brussel € 229,-
Frankfurt € 449,-
Köln € 239,-

5 t/m 8 personen

Schiphol € 200,-
Eindhoven € 149,-
Weeze € 125,-
Düsseldorf € 200,-
Dortmund € 249,-
Maastricht € 200,-
Rotterdam € 200,-
Brussel € 349,-
Frankfurt € 550,-
Köln € 275,-

 • * Belangrijk voor uw reservering
 • Nachttarief 00:00 - 06:30 uur + €25,- per rit.
 • Annuleren? U kunt tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Na die tijd wordt het gehele tarief in rekening gebracht.
 • I.v.m. de aanhoudende brandstof prijzen zijn de luchthaven tarieven aangepast.
 • Bovenstaande vaste lage prijzen gelden bij een enkele reis, bij reserveringen 24u van te voren, vanuit de Gemeente Nijmegen.
 • Houdt u er rekening mee dat tegenwoordig de meeste luchthavens extra parkeerkosten
  in rekening brengen, ook voor het wegbrengen / ophalen. Deze kosten moeten wij u doorberekenen. Met name vanaf Schiphol & Eindhoven (ophalen parkeerkosten), Weeze (€ 3,- per keer), Dusseldorf (ophalen parkeerkosten).
 • Wilt u naar een andere luchthaven en / of vertrekken vanuit een andere stad rondom Nijmegen of een vrijblijvende prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Eerlijk en betrouwbaar luchthavenvervoer van en naar Weeze

We merken de laatste tijd dat de prijzen voor luchthavenvervoer van en naar Weeze enorm de pan uit kunnen reizen. Dit vinden wij niet wenselijk! Wij hebben service en klantgerichtheid altijd voorop staan, zowel tijdens onze reguliere taxi werkzaamheden in en rondom Nijmegen, als tijdens ons luchthavenvervoer. Zo ook als u een taxi naar Weeze wil reserveren. We hebben vaste, eerlijke tarieven vastgesteld zodat u weet waar u aan toe bent en nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Eerlijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid zijn niet voor niet onze kernwaarden. Een taxi naar Weeze bij Taxi Nijmegen TCN staat dus garant voor betrouwbaar luchthavenvervoer.

Taxi Nijmegen Weeze

Comfortabel reizen met de taxi naar Weeze airport

Heeft u geen zin in vertragingen in het openbaar vervoer of gesleep met koffers? Of vindt u het te duur om zelf met de auto naar Weeze te rijden en daar te parkeren? Dan biedt onze taxiservice van en naar Weeze uitkomst! U neemt gewoon ontspannen plaats in een van onze luxe wagens en vanaf dat moment regelt onze taxichauffeur uw reis naar Weeze airport. Wel zo relaxt toch? De taxi voorzieningen van Weeze airport zijn uitstekend. We stoppen altijd bij de officiële taxistandplaats van Weeze airport, zodat u voor de deur van de vertrekhal wordt afgezet en gemakkelijk verder kunt reizen. Koffers op de bagagekar en inchecken maar! Ook meteen uw taxi van Weeze naar Nijmegen regelen als u terugkomt van uw reis? Geen probleem!

Taxi naar Weeze nodig? Dit zijn de voordelen!

Graag zetten we de voordelen van onze taxiservice naar Weeze voor u op een rij:

 • Onze taxichauffeur brengt u tot vlak voor de ingang van de vertrekhal;
 • U hoeft niet zelf te sjouwen met bagage: wij helpen u graag een handje!
 • Altijd de mogelijkheid om met PIN of creditcard te betalen;
 • Altijd een vaste, eerlijke prijs voor uw taxi naar Weeze;
 • Ook mogelijk om meteen een taxi voor de terugweg te regelen;
 • We zorgen dat we altijd op tijd zijn en houden vluchttijden in de gaten;
 • U gaat een ontspannen reis tegemoet!

Taxi naar Weeze airport nodig? Bel Taxi Nijmegen TCN!

Wilt u uw taxi vanuit Nijmegen naar Weeze airport reserveren? Neem dan gerust contact met ons op! Neem alvast een kijkje op onze website voor meer informatie over onze speciale tarieven voor luchthavenvervoer van en naar Weeze en reserveer uw Weeze taxi door te bellen naar:
024-3660044.

Back To Top
024-3660044