skip to Main Content

Taxi Nijmegen is snel ter plaatse

In Nijmegen staat Taxi Nijmegen TCN 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om u naar de bestemming van uw keuze te brengen. Wanneer u een reservering maakt via 024-3660044 zijn onze ervaren en vriendelijke chauffeurs  snel bij u ter plaatse voor uw privé- en zakelijke vervoer. Via deze weg bent u ook in Nijmegen verzekerd van comfortabel vervoer in een van onze luxe taxi’s. Tevens vinden wij hoge taxi tarieven in onze branche niet wenselijk. Daarom rekenen wij schappelijke prijzen en weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Dus heeft u snel een taxi nodig in Nijmegen en omgeving? Neem direct contact op met onze taxicentrale!

Waarom kiezen voor Taxi Nijmegen?

Heeft u een feestje gehad in Nijmegen? Een avondje uit? En wilt u naar huis gebracht worden? Om een taxi te bestellen belt u naar Taxi Nijmegen TCN. Wij staan ook in Nijmegen voor comfortabel vervoer, tegen scherpe taxi tarieven. U weet vooraf waar u bij ons aan toe bent en betaalt nooit te veel voor uw taxirit. Laat ons u weer veilig thuisbrengen na een avondje uit en bel van te voren 024-3660044.

Service gericht taxibedrijf in Nijmegen

Onze vriendelijke chauffeurs staan graag voor u klaar en brengen u op een comfortabele wijze naar uw bestemming. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw afspraak, avondje uit of evenement in Nijmegen. Wij brengen u graag en halen u ook weer op het afgesproken tijdstip op. Tijdens de rit kunt u genieten van onze luxueuze uitgevoerde taxi’s. Want u comfort staat voorop.

Dagelijks werkt het team van Taxi Nijmegen TCN hard aan de verbetering van de kwaliteit en service. Onze (vaste) klanten zien wij dan ook regelmatig terug voor zowel privé- als zakelijk taxivervoer.

Comfortabel taxivervoer door taxibedrijf Taxi Nijmegen TCN

Door onze grote bereik en jarenlange ervaringen kunnen wij u prima van dienst zijn voor al uw taxivervoer. U kunt bij ons uw taxivervoer betalen bij voorkeur met pin, creditcard of op factuur. Laat bij uw reservering weten hoe u wilt betalen, dan zorgen wij dat dit in orde komt. Hier vindt u onze taxi tarieven.

Onbezorgd naar de luchthaven door Taxi Nijmegen TCN

Voor uw vervoer naar het vliegveld zijn wij ook graag uw aanspreekpunt voor een comfortabele en snelle rit naar de luchthaven. Laat uw vakantie of zakenreis goed beginnen met ons luchthavenvervoer. Wij regelen dit tot in detail voor u. Dit begint al bij de reservering. We halen u op het afgesproken tijdstip op en brengen u tot pal voor de vertrekhal. Uiteraard helpen we graag een een handje met uw bagage zodat u goed op reis kunt.

Zakelijk vervoer taxi nijmegen tcn

U kunt bij Taxi Nijmegen TCN gebruik maken van taxivervoer naar het vliegveld voor 1/4 personen en 5/8 personen. Zo kunt u alleen, samen of met het gezin bij Taxi TCN NIjmegen terecht.

Of het nu gaat om privé- of zakelijk vervoer, met een groep, wij brengen u graag naar het vliegveld. Ook regelen wij direct ook uw terugreis naar huis. Wij houden uw vluchttijden in de gaten en halen u weer van het vliegveld op.

Wij bieden scherpe tarieven voor ons luchthavenvervoer vanuit en naar Nijmegen. U kunt bij ons terecht wanneer u van/ naar Schiphol, Weeze, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven gaat vliegen. Echter brengen wij u ook naar andere luchthavens, zoals Maastricht, Lelystad, Dusseldörf, Köln, Brussel, Frankfurt etc.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie of een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ook voor een offerte op maat. Bekijk de mogelijkheden voor taxivervoer naar de luchthaven van/ naar Nijmegen.

Uw relaties voorzien van comfortabel zakelijk taxivervoer in Nijmegen

Bent u op zoek naar een taxibedrijf in Nijmegen en omstreken dat kan zorgen voor uw zakelijke vervoer.

Heeft u een congres, vergadering, speciale gelegenheid of gaat u op zakenreis? Dan wilt u natuurlijk op een comfortabele manier vervoerd worden naar de plaats van bestemming. Onze uitstekende service op het gebied van zakelijk vervoer sluit dan ook naadloos aan op de behoeften die u zakelijk gezien zult hebben. De mogelijkheid om in alle rust nog even te werken, telefoontjes plegen. Wellicht juist even ontspannen om u voor te bereiden op een afspraak. Onze representatieve chauffeurs zijn altijd discreet en hechten grote waarde aan het verlenen van service. Heeft u afspraken op meerdere locaties? Moet u naar het vliegveld? Geen probleem, wij staan de hele dag aan uw zijde om uw vervoer van A naar B en vice versa te regelen.

Neem contact met Taxi Nijmegen TCN voor al uw zakelijke vervoer.

De zakelijke voordelen voor u op een rij

Nijmegen TCN is een taxibedrijf met jaren ervaring in de taxibranche. Bij het vervoer voor zakenmensen gaat het net om dat beetje extra. Flexibiliteit, kwaliteit en service staan bij onze chauffeurs dan ook hoog in het vaandel. Bespreek dan ook gerust met ons de mogelijkheden. Taxiservice voor zakelijke vervoer is maatwerk en wij vinden de geschikte oplossing voor uw vervoer.

Graag zetten wij voor u op een rij waarom u zakelijk gezien een uitstekende keuze maakt met Taxi Nijmegen TCN. Wij bieden namelijk dat beetje meer:

  • Gecertificeerde taxi chauffeurs
  • Dag en nacht beschikbaar
  • Kwaliteit in maatwerk taxiservice
  • Flexibiliteit
  • Luxe wagens

Ook ziekenhuisvervoer in Nijmegen per taxi

Moet u binnenkort naar het ziekenhuis? Heeft u een afspraak voor een behandeling of moet u zakelijk naar het Radboud of het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis? Schakel Taxi Nijmegen TCN in via: 024-3660044.

Zo kunt u een beroep bij ons doen voor zowel privé als zakelijk ziekenhuis vervoer. Wij halen en brengen dan ook uw relaties van het vliegveld en zorgen voor een overzichtelijk administratie voor het taxivervoer naar het ziekenhuis.

ziekenhuisvervoer in Nijmegen

Uw voordelen op een rij:

24/7 service
Luxe wagenpark
Klantvriendelijk & servicegericht
Comfortabel vervoer
Scherp geprijsd luchthavenvervoer
Groepsvervoer tot in detail geregeld
Stipt op tijd
Directie & VIP service
Klantenpas voor extra korting
Taxivervoer op maat

Meer informatie? Direct een Taxi Nijmegen reserveren?

Heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte voor taxivervoer op maat voor privé of zakelijke doeleinden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder in Nijmegen en omgeving.

Het makkelijkste kunt u ons direct bellen via: 024-3660044.Of stuur een email naar info@taxitcn.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Back To Top
024-3660044