skip to Main Content
Veilig Reizen Per Taxi In Coronatijd

Veilig reizen per taxi in coronatijd

Taxi Nijmegen TCN vervoert u veilig naar uw bestemming

In corona tijd is het wat minder veilig geworden om te reizen met het openbaar vervoer. Gelukkig staan wij voor u klaar om u per taxi te vervoeren in Nijmegen. Moet u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, of heeft u zakelijk vervoer nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Reserveer vandaag nog uw taxi door te bellen naar 024-3660044.

Corona in Nijmegen

Inmiddels is het coronavirus al sinds maart van 2020 in Nederland. In het begin waren er heel veel besmettingen en ziekenhuisopnamen, maar afgelopen zomer begonnen die geleidelijk steeds meer af te nemen. Helaas is het virus in de afgelopen weken weer meer gaan verspreiden, waardoor er meer besmettingen plaatsvinden. Nijmegen is momenteel nog niet aangegeven als risicogebied, maar het lijkt niet lang te duren voordat de regering dat gaat doen. Momenteel worden er namelijk 29 mensen per dag positief getest op corona in Nijmegen per 100.000 inwoners. Dat is evenveel als in Amsterdam.

Per taxi reizen in Nijmegen

Omdat we dus relatief veel bestemmingen zien in Nijmegen, kunt u beter zo min mogelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. Gelukkig staat Taxi Nijmegen TCN voor u klaar om u veilig en comfortabel naar uw plaats van bestemming te vervoeren. Wij houden ons uiteraard aan de richtlijnen die door het RIVM zijn gesteld voor de taxibranche:

  • Wij vragen u om zoveel mogelijk met pin te betalen
  • De passagier moet achter in de taxi gaan zitten om zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren
  • De passagier legt zelf de bagage in de kofferbak van de taxi
  • De passagier opent zelf de deur van de taxi en doet zelf de riem om

Door ons te houden aan deze richtlijnen verkleint het risico op verspreiding van het virus aanzienlijk. Bovendien zit u in een taxi alleen met de chauffeur in een auto, terwijl u zich in een bus of trein mogelijk met veel meer mensen binnen 1,5 meter bevindt.

Reserveer uw taxi bij Taxi Nijmegen TCN

Bij Taxi Nijmegen TCN kunt u 24/7 uw taxi reserveren via het nummer 024-3660044. Wij zijn snel ter plaatse en vervoeren u tegen zeer aantrekkelijke tarieven naar de gewenste locatie. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Via het formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact. U kunt ook mailen naar info@taxinijmegentcn.nl. Taxi Nijmegen TCN staat voor u klaar om u veilig te vervoeren in corona tijd.

Back To Top
024-3660044